Rreth Nesh

Rreth Nesh

KAZAZI MEAT Kompania e përpunimit të mishit. 1992, ishte viti që i jep mundësine e vetëpunësimit të dy vëllezërve Kazazi, në një iniciativë përsonale të kenë dyqanin e tyre të parë privat për tregëtimin e mishit. Viti 2007 krijon kompaninë KAZAZI MEAT sh.p.k, me thertoren, fabrikën e përpunimit të mishit dhe të rrjetit të shpërndarjes. Eksperienca 25 vjeçare, viti 2018 e gjenë këtë kompani me profesionistë dhe vizionar, me investime më të mëdha, me një fabrikë totalisht të re 4000 m2 sipërfaqe godine, me makineritë më të fundit të standarteve europiane të përpunimit të mishit dhe sallamit, gjithçka e projektuar dhe realizuar nga vetë gjermanët.
KAZAZI FARM, tjetër investim i ri dhe modern në Dushk, Lushnje, me nje kapacitet prej 1000 krerë viça. Thertorja me një ritual islamik, me mishin “HALLALL”. Rrjet i gjerë i shpërndarjes së mishit dhe produkteve të sallamit në shqipëri. Markete për shitje me pakicë. Sot kompania numëron mbi 100 punonjës të kualifikuar dhe me eksperiencë. KAZAZI MEAT sh.p.k punon shumë për të qenë lider në tregun shqiptarë, me cilësinë dhe kualitetin e produkteve që ajo ofron.

Historiku

KAZAZI MEAT Kompania e përpunimit të mishit. 1992, ishte viti që i jep mundësine e vetëpunësimit të dy vëllezërve Kazazi, në një iniciativë përsonale të kenë dyqanin e tyre të parë privat për tregëtimin e mishit. Viti 2007 krijon kompaninë KAZAZI MEAT sh.p.k, me thertoren, fabrikën e përpunimit të mishit dhe të rrjetit të shpërndarjes. Eksperienca 25 vjeçare, viti 2018 e gjenë këtë kompani me profesionistë dhe vizionar, me investime më të mëdha, me një fabrikë totalisht të re 4000 m2 sipërfaqe godine, me makineritë më të fundit të standarteve europiane të përpunimit të mishit dhe sallamit, gjithçka e projektuar dhe realizuar nga vetë gjermanët.  

Ferma

KAZAZI FERMA, tjetër investim i ri dhe modern në Dushk, Lushnjë, me nje kapacitet prej 1000 krerë viça.Toke bujqësore 80 hektarë.Ushqim me perzgjedhje dhe natyrale.    

Thertore

Thertore me linjën më moderne dhe me ritual islamik "HALLALL"  për mishin e gjedhit.

Fabrika

Fabrika  e re KAZAZI, më  e madhe dhe më moderne në Shqipëri për përpunimin e mishit, godinë me sipërfaqe 4000 m². KAZAZI MEAT është ndër më të mirat duke konkuruar në treg me shijen e saj që e diferencon nga të tjerat. Teknologjia e fundit gjermane e përdorur për prodhimin e paketimin e produkteve garanton një cilësi të lartë dhe shije unike e shumë të mirë të tyre, në përputhje me standartet e kërkuara nga sistemet e cilësisë, për këtë “KAZAZI” sh.p.k. zotëron Certifikatën EN-ISO-22000:2005. Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmë konsumatorit produkte me cilësi të lartë, të shijshme dhe me vlera ushqyese. Udhëhequr nga parimet tona, ne kembëngulim të vendosim standartet më të larta të cilësisë dhe të jemi punëdhënës model në industrinë tonë.

Produktet

Media

Çertifikimet

Dyqanet

Kazazi stores

Jemi kudo, mjafton të na kontaktoni

Kontakt